UPDATE VIDEO "Javre", "derbedei" şi "golani", insultele aruncate de primarul Călăraşului către alegători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum îşi caracterzează un primar alegătorii? Nicolae Dragu, edilul din Călăraşi, supărat că este huiduit de concetăţenii săi a început să-i înjure şi din "javre" şi "derbedei" nu i-a scos pe călărăşenii veniţi să asiste la focul de artificii care marca finalul zilelor oraşului.

"La revedere, javrelor! V-am scos din mizerie. Bălteaţi într-o mizerie. Asta este mulţumirea voastră?! Nu vă este ruşine? Nemernicilor! Voi nu reprezentaţi Călăraşiul. O haită de derbedei şi golani", a strigat edilul supărat pe călărăşenii prezenţi la încheierea Sărbătorilor Municipiului, în seara de duminică.

Primarul Nicolae Dragu s-a înjurat cu publicul la Zilele Oraşului

Nicolae Dragu îl acuză pentru incidentul de la zilele oraşului, petrecut duminică seara, pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi care i-ar fi regizat huiduielile din public.

„I-am făcut şi eu cum i-au făcut preşedintelui. Îmi pare rău că oameni care ar trebui să participe la liniştea oraşului se ocupă cu astfel de lucruri“, a declarat, iritat, Nicolae Dragu în legătură cu incidentul de la sărbătoarea oraşului. Primarul spune că nu va mai organiza, cât timp va mai fi în funcţie, niciun spectacol în aer liber.

„ Totul se va face în săli, unde tinerii pot fi controlaţi. La teatru şi la sala polivalentă“, a precizat Dragu.

Acesta nu regretă scandalul, ba mai mult acuză PNL-ul şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Daniel Drăgulin, de faptul că a dat ordin unui grup de tineri şi chiar i-a şi plătit pentru a-l fluiera. La rândul său, Drăgulin spune că ar fi trebuit să i se pună fiola primarului şi că starea naturală a lui Dragu este beţia.

„ Se ascunde în spatele acestei prostii, ar fi trebuit să i se pună fiola, de fapt, starea lui naturală, este beţia. Îl dau în judecată! Să demonstreze Dragu că am făcut eu aşa ceva!“, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Război de imagine

Daniel Drăgulin spune că Dragu vrea să-l discrediteze, având în vedere faptul că va candida la Primărie. „ Nu trebuia să se comporte aşa. E meritul lui că oamenii au reacţionat în acel mod. A, şi nu ne-a scos el din mocirlă, n-avea banii necesari“, a adăugat Drăgulin. La rândul său, primarul este convins că totul a fost plănuit pentru a-l denigra. „ A vrut să îmi strice imaginea, mai ales că erau zilele oraşului şi chiar realizasem ceva frumos cu doi lei pe care i-am avut“, a spus, revoltat, Nicolae Dragu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite