Călăraşi: Ionuţ Magearu, performanţe la carting la doar 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ este atras de automobile încă de mic
Ionuţ este atras de automobile încă de mic

La doar 12 ani, Ionuţ este foarte interesat de automobile. S-a înscris la cursurile de carting de la Palatul Copiilor, în urmă cu două luni şi a reuşit să se facă remarcat, obţinând rezultate foarte bune.

În 2009 a fost înscris patru luni la carting, dar din diferite motive a renunţat să se mai ducă. În septembrie anul acesta, a revenit la cursuri, dându-şi seama că este atras de maşini. „Tatăl meu este şofer şi de la el am pasiunea pentru tot ce înseamnă maşini. El m-a învăţat foarte multe despre automobile şi m-a îndrumat să mă duc la carting“, a spus Ionuţ.

Primul concurs, locul II

Pe data de 6 noiembrie 2010, Ionuţ a fost plecat la un concurs la Roşiorii de Vede, unde a reuşit să obţină locul II. „ La Palatul Copiilor, sunt învăţat de profesorul Niculae Călin, care îmi spune tot ce trebuie să ştiu pentru a câştiga concursurile“, a adăugat Ionuţ.

La concursul „Ruseland“ la dublu, împreună cu Alin Popa, a obţinut lucul II. Concursul s-a desfăşurat pe trei grupe de vârstă, 8-10 ani, 12-14 ani şi 15-17 ani. Competiţia a inclus trei ture a câte 150 de metri pentru cei de la grupa de vârstă 8-10 ani, pentru cea mijlocie cinci ture şi pentru cei mari, între şapte şi zece ture. La acest concurs au participat copii din 16 judeţe.

„ A fost foarte frumos la concurs. Am avut multe emoţii, dar am reuşit să câştigăm un loc foarte bun. Sunt foarte mândru,că am fost printre cei mai buni“, a mai adăugat bucuros băiatul.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite