Iată comunicatul oficial al Poliţiei Călăraşi cu privire la moartea patronului Aldis! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţiei judeţean Călăraşi a dat astăzi publicităţii un comunicat oficial cu privire la felul în care s-a produs accidentul în care omul de afaceri George Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, şi-a pierdut viaţa.

Citiţi mai jos comunicatul Poliţiei:

Un bărbat a decedat şi soţia sa a fost rănită, în urma unu accident produs pe Braţul Borcea

Postul de Poliţie Transporturi Navale Călăraşi a fost sesizat telefonic în ziua de 07 august a.c., în jurul orei 16,00, de B. Silviu, din Călăraşi, cu privire la faptul că a observat o ambarcaţiune cu motor, ce naviga în amonte, pe Braţul Borcea, care a intrat în coliziune cu malul stâng al braţului. Cele două persoane din aceasta au fost proiectate pe mal.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi şi cadre ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi, care au constatat că, pe malul stâng al Braţului Borcea, la km 97,5, Municipiul Călăraşi, în zona digului de protecţie al Canalului Siderurgic, se află două persoane - N. George, de 59 ani, şi N. Constanţa, de 53 ani, ambii din Călăraşi.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ambarcaţiunea, propulsată de un motor de 215 CP, proprietatea lui N. George, condusă de acesta pe Braţul Borcea, în amonte, cu viteză, s-a izbit frontal în digul de protecţie din pământ al Canalului Siderurgic, cei doi ocupanţi fiind proiectaţi peste bord.

Din coliziune a rezultat decesul lui N. George, şi vătămarea corporală a soţiei sale, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

N. George poseda certificat de conducere a ambarcaţiunii de agrement, aceasta fiind înmatriculată la Căpitănia Portului Călăraşi.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medico legal Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Călăraşi  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.“



Patronul Aldis a murit într-un accident nautic

Cine a fost milionarul George Naghi, patronul Aldis, mort în groaznicul accident nautic

Milionarul George Naghi avea vilă pe plaja din Mamaia

Călăraşiul decretează zi de doliu la înmormântarea milionarului George Naghi

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite