Gala sportului călărăşean 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul festivităţii au fost prezentaţi şi premiaţi cei mai buni tineri ai judeţului, sportivii Clubului Sportiv Municipal (CSM) şi cei ai Clubului Sportiv Şcolar(CSS).

Canotoarea Mădălina Buzdugan s-a clasat pe locul I în clasamentul celor mai buni sportivi, pe locul I în clasamentul celor mai buni sportivi ai CSS şi pe locul al doilea în clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM. Tânăra canotoare a fost pregătită de către antrenorul prof. Daniel Bănăţeanu şi a reuşit să obţină performanţe impresionante anul acesta.

La Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Singapore aceasta s-a clasat pe locul V. La Campionatul Balcanic de Juniori din Grecia, proba 4 rame s-a clasat pe locul I şi la Campionatul Balcanic de juniori, proba 8+1 s-a clasat tot pe primul loc. „Mă bucur foarte mult de distincţia primită“, spune entuziasmată aceasta.

Primii în top

Gheorghe  Cursaru şi Eugen Suciu  sunt sportivii de la CSM clasaţi pe locul I în topul celor cu performanţe. „Anul acesta a fost destul de greu şi am muncit extrem de mult împreună cu colegul meu, mai ales pentru câştigarea celor două medalii de aur“, declara Eugen Suciu. Acesta spune că anul viitor îşi doreşte să i se împlinească visul pe care el şi antrenorul său, Daniel Bănăţeanu îl au, acela de a ajuge la Campionatul Mondial.

„Pentru a ajunge acolo trebuie să participăm la mai multe Regate internaţionale. De asemenea, bugetul necesar este mare şi nu ştim dacă vom putea să fim susţinuţi aşa cum trebuie. Domnul Chirilă, preşedintele CSM, ne-a promis că ne va sprijini, însă vremurile sunt grele şi mai există şi alte sporturi care trebuie finanţate“, spune Eugen Suciu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite