FOTO Paşte alături de cele două fiice. Fosta stareţă, devenită mamă de gemene, nu a ajuns la biserică la Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Gâtlan a fost stareţă la mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi Foto: Caputră RTV
Elena Gâtlan a fost stareţă la mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi Foto: Caputră RTV

Fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni, exclusă din monahism după ce a născut gemene, petrece sărbătorile de Paşte, alături de fiicele sale. Elena Gâtlan(40 de ani), a povestit pentru România TV că nu a ajuns la slujba de Înviere deoarece a trebuit să aibă grijă de fetiţe.

Fosta măicuţă a vorbit şi despre Sfintele Paşte, spunând că este o sărbătoare a bucuriei şi a liniştii. Pentru a întâmpina cum se cuvine Învierea Domnului, femeia a pregătit bucate tradiţionale. „Petrecem în familie şi ne bucurăm de fiecare moment. Am pregătit cozonac, pască şi miel. Din păcate nu m putut merge la slujba de Înviere, dar am primit Lumina acasă”, a spus fosta călugăriţă. Elena Gâtlan, Sebastiana, aşa cum se numea când era stareţă, a născut două fetiţe la sfârşitul lunii octombrie 2011. Evenimentul a iscat în sânul Bisericii Ortodoxe Române un scandal de proporţii, iar călugăriţa a fost exclusă din monahism.

image

VEZI AICI FOTOGALERIE CU MĂNĂSTIREA TĂRICENI

Citeşte şi: EXCLUSIV Mănăstirea Tăriceni reînvie după scandalul cu măicuţa care a născut gemene. Noua stareţa face primele dezvăluiri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite