Călăraşi: Directoarea de la Flanco figura pe strada Borcea, însă n-a locuit niciodată aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerată o angajată model, femeia avea se pare multe secrete. În blocul L 17 de pe strada Borcei n-a văzut-o nimeni niciodată, iar la serviciu, se pare că avea probleme cu gestiunea.

În înscrisurile oficiale, Claudia Genoveva Trifu figura pe strada Borcea, în blocul L 17, scara I, apartament 6. În realitate, la adresa respectiva locuieşte o familie de tineri care au fost miraţi când au aflat acest lucru. Nici vecina de la parter nu auzise ca în bloc sa locuiască cineva cu chirie.

Nici pensionarele de la scara alăturată nu îşi amintesc ca printre locatari să fi văzut prin zonă vreo figură străină , cu atât mai puţin pe directoarea de la Flanco despre care au citit în ziar. „Locatarii  de la L 17 sunt proprietari, nu chiriaşi“, declară una dintre cele două bâtrâne care stau la scara 2 a blocului L17.

Semne de întrebare

Surse neoficiale susţin că însă că tânăra ar fi acoperit din propriul buzunar suma de 15.000 de euro,  în anul 2008, reprezentând o lipsă din gestiune. Acest lucru se întâmpla pe vremea când era director al magazinului Flanco, aflat în incinta hipermarketului  PIC. Aceleaşi voci spun că ea şi-ar fi însuşit şi acum o sumă mult mai mare şi că acesta ar fi de fapt motivul tentativei de suicid.

Claudia Genoveva Trifu ar fi încercat să-şi ia viaţa chiar în ziua în care departamentul de control de la Bucureşti efectua o verificare de rutină la magazinul Flanco, aşa cum se face de obicei. Deşi ne-am adresat telefonic reprezentanţilor companiei  Flanco Internaţional, Departamentul de Relaţii cu Publicul ne-a îndrumat să cerem informaţii în scris, indicându-ne o adresă de email de pe care toate solicitările noastre au fost returnate.

Mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite