Citiţi în noul săptămânal ADS: Primăria dă gratis tinerilor călărăşeni terenuri în cartierul de lux GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pot primi teren pentru construcţia casei în cartierul rezidenţial
Tinerii pot primi teren pentru construcţia casei în cartierul rezidenţial

Tinerii care doresc să îşi depună dosarul pentru a primi între 250 şi 300 de metri în cartierul rezidenţial nu trebuie să aibă în proprietate o casă. În total, vor fi 100 loturi care vor fi atribuite tinerilor.

„Încercăm cât putem să dăm o mână de ajutor tinerilor fără locuinţe. Este foarte greu să îţi mai cumperi o casă în zilele astea şi, dacă avem posibilitatea să ajutăm, o facem. Nu este obligatoriu să fie căsătoriţi, trebuie doar să prezinte documente că nu deţin nicio proprietate“, a precizat Dragu.

În doi ani trebuie să ridice fundaţia Termenul pe care tinerii îl au ca să înceapă construcţia unei case din momentul în care primesc terenul este de doi ani. „În doi ani trebuie să-şi ridice măcar fundaţia, ideal ar fi casa. Asta este singura condiţie pe care o avem“, a mai adăugat edilul.

Terenurile sunt situate la ieşire din oraş, pe şoseaua Sloboziei
Terenurile sunt date în folosinţă gratuit
Pentru a putea putea obţine terenul, doritorii trebuie să facă o solicitare la Primărie

Vezi aici imagini cu locurile de casă

În perioada august-septembrie anul acesta se va face distribuirea terenurilor  pentru cei care îşi depun  actele. Până în prezent, nu a depus nimeni dosarul.

Alexandra Iordan (22 de ani), studentă, este încântată de idee, însă spune că tinerii de astăzi nu se pot descurca fără ajutor. „Doar dacă miar da părinţii banii necesari construirii m-aş încumeta. Cred că mulţi se află în această situaţie. Primăria are un plan bun, dar trebuie să şi găsească persoanele potrivite care să îl pună în aplicare“, a spus tânăra.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite