Caravana Adevărul, din nou la Călăraşi, printre cititori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că toată lumea a fost interesată de cărţile din colecţia Adevărul, caravana a poposit, din nou, în oraşul de pe malul Borcei.

Toate cărţile din colecţiile Adevărul pot fi achiziţionate de cetăţeni astăzi până la orele 18,00 de la caravana, situată lângă sucursala Raiffaisen Bank, vis-a vis de piaţa din zona Orizont. Cei interesaţi de lectură şi filme au astăzi ocazia să-şi completeze bibliotecile cu o numeroase titluri apărute în condiţii grafice excepţionale. Colecţiile de carte şi filme pot fi cumpărate de la rulota ce străbate ţara, pentru a fi mai aproape de cititorii săi.

Oferta

La caravana „Cărţile Adevărul“, călărăşenii îşi pot cumpăra lucrările lui Jules Vernes, Colecţia Pictori de Geniu, Marile Muzee ale Lumii, Rahan, colecţia Disney- Prima mea enciclopedie cu Winnie ursuleţul şi prietenii săi şi Sfârşitul Ceauşeştilor. Toate aceste colecţii au avut un mare succes printre cititori şi mulţi spun că sunt încântaţi de această idee de comercializare.

"Vine cartea la noi"

„ Mi se pare o metodă ingenioasă. E interesant că vine cartea la noi şi nu trebuie să mai alergăm prin librării după diverse volume", a precizat Amelia Radu, una dintre cititoarele fidele ale cotidianului "Adevărul de Seară Călăraşi" şi o mare amatoare de literatură. Femeia este încântată de achiziţia celor 2 volume  Idiotul ale lui Dostoievski şi recunoaşte că a plătit puţin pentru o lectură atât de captivantă, dar de o bună calitate:" Sunt adevărate bijuterii acest cărţi: hârtie, coperţi şi o prezentare extraordinară".

Pentru o carte din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai”, călărăşenii trebuie să plătească 11 lei  şi 11,9 lei pentru o carte din colecţia pentru copii „Disney, Cele mai frumoase poveşti”, o altă colecţie ce a fost la mare căutare printre călărăşeni.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite