Unde poţi să-ţi faci rezervare pentru nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezervarea localului se face cu un an înainte
Rezervarea localului se face cu un an înainte

Majoritatea localurilor din oraş au întocmit deja graficul programărilor pentru anul 2012. Călărăşenii care se gândesc să-şi pună pirostriile, dar încă nu au închiriat un restaurant, ar trebui să se grăbească.

Aproape toate unităţile din oraş au epuizat rezervările pentru anul în curs. Nici pentru 2012 nu prea mai există locuri. Doar cu câteva mici excepţii. Administratorii localurilor spun că oamenii s-au grăbit şi au făcut rezervări şi cu un an înainte. „ La noi ar mai fi câteva zile libere, dar în niciun caz sâmbetele. Pentru anul 2012 avem un grad de ocupare de 80%, începând din luna mai şi până în noiembrie“, a declarat Cătălin Găbreanu, administrator al restaurantului „La Sălcii“, situat pe Şoseaua Călăraşi-Chiciu, la ieşirea din oraş.

Cei care încă nu s-au decis unde să organizeze petrecerea de nuntă mai pot găsi locuri libere „La Sălcii“, dar doar în zilele de duminică şi în perioadele de post din an, când însă nu se organizează nunţi.

Rezervările s-au făcut din timp

„Am nunta stabilită pentru 9 iunie 2012, dar localul l-am arvunit în februarie, anul acesta. Ştiu că sunt probleme cu rezervările şi nu mi-am dorit o supriză neplăcută. Am plătit doar 1.000 de lei, restul îl achit după petrecere“, a spus Dana Olteanu(26 de ani), una dintre cliente.

La fel a procedat şi Petruţa Voicu(22 de ani), care se va căsători în august 2012. „Am ales varianta lucrului făcut din timp. Ştiam că sunt probleme, aşa că am rezervat localul cu un an înainte. Petrecerea noastră de nuntă se va face la „Baden“, pe malul Dunării“, a precizat tânăra.

Citiţi mai multe amănunte în ADS Călăraşi!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite