Vremea îşi face de cap. Avertizare meteo de ploi torenţiale, grindină şi frig în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele zile vremea va rămâne instabilă, cu ploi și descărcări electrice în majoritatea regiunilor. Meteorologii au emis o averizare, valabilă în intervalul 16 mai, ora 12.00-18 mai, ora 12.00. “Având în vedere cantităţile însemnate de apă cumulate în jumatatea de vest a ţării şi în zona de munte, precizăm că în intervalul menţionat, va continua să plouă temporar în toate regiunile”, a anunţat Admistr

Din după-amiza zilei de miercuri până joi la prânz, ploile, însoţite şi de descărcări electrice şi izolat căderi de grindină, se vor semnala îndeosebi în nordul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte.

UPDATE FOTO Potop la Iaşi. Traficul a fost dat peste cap de o ploaie torenţială VIDEO

Începând de joi după-amiază şi până vineri la prânz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice şi vor continua în zona montană. Aversele vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Miercuri,  în Bărăgan este anunţată ploaie slabă și o maximă de 23 de grade. Temperaturile nu vor scădea sub 14 grade în timpul zilei. La nopte, minimele prognozate sunt de 12 grade Celsius. Joi vremea se va păstra instabilă , iar maximele vor fi de 23 de grade Celsius. Vineri, ploile se vor potoli, dar temperaturile vor scădea până la 21 de grade Celsius.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite