Călăraşi: Bărbatul bătut de un poliţist de la Ordine Publică a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Memet are fractură de piramidă nazală, medicii i-au dat trimitere la un specialist în chirurgie. Bărbatul astăzi intră în posesia certificatului medico-legal.

Medicii i-au dat  trimitere către un specialist în chirurgie maxilo-facială din Bucureşti
Gheorghe Memet, de 50 de ani, din Călăraşi,  bărbatul care a fost bătut cu bestialitate de Nicu Tudosă, 47 de ani, poliţist la Ordine Publică pentru că a traversat prea lent strada a fost externat.

Timp de  aproape 5 zile victima s-a aflat internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a suferit o contuzie facială, escoriaţii şi o fractură de piramidă nazală. Rudele lui Gheorghe Memet acuză că în toată această perioadă au existat presiuni ca să îl ia acasă, deşi, pacientul continuă să scuipe sânge. Directorul Spitalului Călăraşi, dr.Victor Verinceanu  spune că pacientul va mai necesita şi alte zile de îngrijire, dar nu e neapărat necesară rămânerea lui în spital.

 Întrebat însă dacă diagnosticul lui Memet este fractură de piramidă nazală, Verinceanu ne-a confirmat acest lucru.„Da, are fractură, dar pacientul va fi trimis la un medic de specialitate pentru refacerea maxilo-facială“, a spus directorul spitalului. Azi, Gheorghe Memet a fost externat şi a primit trimitere către un medic specialist din Bucureşti .Tot astăzi,Gheorghe Memet merge la medicină legală pentru a intra în posesia certificatului medico-legal, necesar ca probă la plângerea depusă împotriva poliţistului Tudosă Nicu.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite