Călăraşi : 8 echipe de pescari s-au întrecut în cinstea Zilei Marinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a organizat azi un concurs de pescuit în cinstea Zilei Marinei. Câştigători au fost recompensaţi cu premii constând în  echipamente de pescuit sportiv.

Pe Canalul industrial Siderugic, lângă podului de pe DN3, de pe ruta Călăraşi – Chiciu  a avut loc, în această dimineaţă, un concurs de pescuit sportiv organizat de Primăria Călăraşi, cu ocazia Zilei Marinei . Pentru organizarea festivităţilor prilejuite de Ziua Marinei, Primăria Călăraşi a alocat anul acesta, în jur de 30.000 lei , iar pentru competiţia de pescuit sportiv desfăşurată, azi,  s-au cheltuit 1000 de lei .

Echipamente de pescuit

La startul competiţiei de pescuit organizată, azi dimineaţă, s-au înscris  opt echipe formate din câte două persoane . Cei mai buni pescari s-au dovedit a fi cei din echipa formată din Paul Dragu şi Nelu Pârvu, care au reuşit cu o captură de aproximativ  două kilograme de peşte . Viceprimarul Cuţăr Nicolae şi consilierul local, Stan Nedelcu au oferit câştigătorilor echipamente de pescuit sportiv, constând în lansete, vergi şi undiţe din carbon, dar şi juvelnice cu montură completă . Pentru toţi participanţii la concurs,  Primăria Călăraşi a pregătit un picnic cu mici şi băuturi răcoritoare.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite