Călăraşi: Alin Popa, as la matematică, pasionat de carting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin este pasionat de carting
Alin este pasionat de carting

La numai 10 ani ,Alin este foarte impresionat de automobile. S-a înscris la cursurile de carting de doar două luni şi deja are rezultate foarte bune de care este mândru.

Patru ore pe zi le petrece făcând antrenamente pentru a deveni un bun „şofer“ de cart. Este o persoană foarte ataşată de maşini, tatăl său fiind şofer de aproximativ 23 de ani. „Am venit la cursurile de cart din dorinţa de a cunoaşte cât mai multe despre maşini. Tatăl meu, care a fost şofer timp de trei ani, m-a îndrumat să îmi aleg această ramură. Sunt foarte entuziasmat de tot ceea ce ţine de automobile, cum funcţionează şi cum se repară“ ne-a spus Alin.

Primul concurs, locul II

După două luni de la primul contact cu acest sport, Alin a şi fost premiat. „Aici la Palat sunt atent supravegheat de profesorul Călin Niculae, care ne învaţă toate trucurile pentru a câştiga competiţiile la care concurăm“ a precizat Alin.

La concursul „Ruseland“ la dublu, împreună cu Cătălin Magearu, a obţinut locul II. Compeţiţia s-a desfăşurat pe trei grupe de vârstă, 8-10 ani,12-14 ani şi 15-17 ani. Concursul a avut loc sâmbătă, 6 noiembrie, la Roşiorii de Vede, şi a inclus trei ture a câte 150 de metri pentru cei de la grupa de vârstă 8-10 ani, pentru cea mijlocie cinci ture, iar pentru cei mari, între şapte şi zece ture. Aici au participat concurenţi din toată ţara. „ A fost foarte impresionant tot ce s-a întâmplat acolo. Am împărtăşit impresii cu toţi concurenţii şi am legat prietenii cu toţi participanţii. Sunt foarte fericit atunci când conduc, mă destinde şi sunt foarte relaxat. Este o adevărată plăcere“, ne-a mai spus Alin.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite