UPDATE Ninsorile abundente pun lacătul pe şcoli. Cursurile au fost suspendate în 266 de unităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea nefavorabilă a dat peste cap şi învăţământul. Toate şcolile din judeţul Călăraşi au fost închise din cauza viscolului. Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că joi şi vineri cursurile au fost suspendate, urmând ca orele pierdute să fie recuperate.

Decizia de întrerupere a cursurilor a venit ca urmare a viscolului puternic din Bărăgan. Până joi seară la ora 18.00, judeţul Călăraşi se află sub cod portocaliu de vânt, ninsori abundente şi fenomene meteo periculoase.

Cel mai afectat judeţ

ORA 16.20. „La nivel naţional,  în 718  unităţi de învăţământ preuniversitar şi structuri ale acestora, cursurile au fost suspendate din diferite motive: microbuzele şcolare nu au putut transporta elevii, cadrele didactice s-au aflat în imposibilitatea de a se deplasa la unităţile de învăţământ, întreruperi ale furnizării curentului electric. Conform centralizării, cele mai afectate judeţe sunt: Călăraşi - 266 unităţi de învăţământ, Buzău - 146 şi Giurgiu - 55 “, a declarat Oana Badea, scretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite