Viscol în Bărăgan ! Atenţionarea de vreme rea intră în vigoare joi la ora 14.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vreme rea pune stăpânire pe Bărăgan de joi de la ora 14.00 şi până vineri dimineaţă la 08.00. Meteorologii au emis  deja o atenţionare de viscol pe arii extinse în sudul şi sud-estul ţării.

„În intervalul menţionat va ninge pe arii relativ extinse în sudul şi sud-estul ţării, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50-60 kilometri pe oră, în special în Muntenia şi Dobrogea, viscolind temporar ninsoarea. În zona litoralului precipitaţiile vor fi mixte şi se va semnala polei“, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Se circulă normal

Joi dimineaţă la Călăraşi se înregistra un grad Celsius, iar cerul era acoperit de nori. Nu au fost anunţate drumuri naţionale blocate sau evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluenţa circulaţiei auto. Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă faţă de autovehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare. Pe Autostrada Soarelui se circulă normal, iar carosabilul este uscat, nefiind nevoie de material antiderapant.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite