Un violator care a siluit o octogenară, reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani a violat o bătrână şi a încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu o altă femeie din comuna Dorobanţu. Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pentru 24 ore.

Dumitru V. (21 de ani) este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în luna februarie 2011, unde executase pedeapsa închisorii pentru comiterea aceloraşi tipuri de infracţiuni, având un rest de pedeapsă de executat de  396 zile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 17/18 iunie 2011, suspectul a pătruns, prin forţarea unui geam, în locuinţa Gicăi S., de 81 ani, din comuna Dorobanţu, care locuia singură. Tînărul a obligat-o pe bătrână să întreţină raporturi sexuale normale şi anale cu el.

Suprins de o localnică

Cu o zi înainte, în jurul orelor 12.30, în timp ce se deplasa pe DN 31, între localităţile Vărăşti şi Dorobanţu, în apropierea unui pod, Gica R., de 42 ani, din comuna Dorobanţu, a fost acostată de acelaşi Dumitru V.. Bărbatul nu a mai avut timp să-şi pună planul în aplicare, deoarece a fost surprins de o localnică.

Ambele victime au fost transportate la Serviciul Medicină Legală Călăraşi, în vederea examinării medico-legale. În decursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 07 iulie 2011, lucrătorii Biroului Ordine Publică Rural Călăraşi au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, faţă de Dumitru V., de 21 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol, viol şi violare de domiciliu.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite