UPDATE Monstrul de la Dorobanţu. Şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani în cimitir, după ce a ameninţat-o cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Dorobanţu a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a violat una dintre fiice. Bărbatul va fi prezentat, joi, Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii spun că pe 2 mai au fost sesizaţi prin 112 că M.F., în vârstă de 44 de ani, şi-a batjocorit fiica de 14 ani. Poliţiştii au fost alertaţi chiar de fiul victimei care a reclamat că sora sa a fost violată de tatăl lor în

Din primele date obţinute de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Grădiştea reiese faptul că bărbatul în vârastă de 44 de ani şi-a ameninţat propria fată cu un cuţit, după care a siluit-o, printre morminte. Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi portul ilegal al cuţitului, urmând ca  pe 3 mai să fie prezentat instanţei de judecată.

Tatăl, denunţat de unul dintre fii

ORA 10.45 Anchetatorii spun că nenorocirea s-a petrecut în dimineaţa zilei de 2 mai, în jurul orei 5. Miercuri dimineaţă tatăl şi fiica se întoarceau acasă pe jos din comuna Mănăstirea. Fata a povestit familiei că atunci când au ajuns în dreptul cimitirului din Dorobanţu, bărbatul a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. A ameninţat-o cu un cuţit şi a violat-o. Scăpată din mâinile agresorului, adolescenta a fugit acasă şi a povestit mamei şi fraţilor săi prin ce clipe ce coşmar a trecut. Unul dintre fraţi a pus mâna pe telefon şi a alertat poliţiştii, denunţându-şi părintele. Bărbatul a fost reţinut la scurt timp şi riscă pentru fapta sa 20 de ani de închisoare. El este recidivist, având se pare la activ infracţiuni la regimul circulaţiei.

L-a bătut cu o scândură

ORA 11.00. Oamenii din comună sunt şocaţi de gestul consăteanului lor, însă spun că acesta nu era uşă de biserică. Surse din cadrul Primăriei Dorobanţu ne-au precizat că Felician Mau, în vârstă de 44 de ani, şi-a petrecut mai toată viaţa prin puşcărie. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă fusese eliberat din penitenciar. " Este o persoană cu probleme. Nici nu ştiu câte a făcut. A şi furat de prin comună, a făcut de toate. Foarte rar consuma alcool pentru că era bolnav. Ştiu că suferă de boala copiilor, aşa cum se spune în popor şi lua tratament. Are şase copii", a precizat unul dintre oamenii din comună. Pentru a se putea descurca fără sprijinul tatălui, copiii lui Felician munceau cu ziua pentru a ţine casa. Fetiţa violată este un copil liniştit şi mergea la şcoală, ca şi ceilalţi fraţi ai săi. Toată familia locuieşte într-o casă lăsată moştenire de părinţii agresorului. Oamenii spun că, miercuri dimineaţă, înainte de a-l da pe mâna Poliţiei, unul dintre fiii agresorului şi-a bătut tatăl cu o scândură pentru că a violat-o pe adolescentă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite