UPDATE O fetiţă de 11 ani din Dorobanţu, violată într-un lan de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 17 ani riscă până la 25 de ani de închisoare pentru că a violat o minoră din comuna Dorobanţu. Fetiţa a povestit familiei ce i s-a întâmplat, iar sora sa a anunţat imediat autorităţile.

ORA 12.45. Adolescentul care a agresat minora a fost prezentat, aseară, judecătorilor de la Tribunalul Călăraşi, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 19 zile.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au reuşit să-l captureze, azi-dimineaţă, pe infractor, care urmează să fie dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. D.C.(16 ani), s-a dus direct la Poliţie când a auzit prin ce a trecut sora sa, D.I.(11 ani).

Fetiţa i-a povestit cum a fost acostată de un tânăr, în timp ce se deplasa pe drumul dintre localităţile Vărăşti şi Dorobanţu. Agresorul a condus-o într-un lan de porumb, unde, prin violenţă a obligat-o să întreţină act sexual. „N. Dumitru riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare pentru viol în formă agravantă, deoarece victima sa are vârsta mai mică de 15 ani“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite