167 de urmăriţi, capturaţi la nivel naţional. Vezi aici pe cine au prins din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane dispărute de la domiciliu şi urmărite la nivel naţional au fost depistate în ultimele două săptămâni de poliţiştii structurilor de Investigaţii Criminale.

În perioada 14– 27 noiembrie 2011, în urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat 230 persoane dispărute, dintre care 143 minori. De asemenea, în aceeaşi perioadă, poliţiştii au depistat 167 de persoane urmărite la nivel naţional, 137 dintre acestea având mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Pe numele a 18 dintre acestea erau emise mandate de arestare preventivă.

A fost fugar o zi

Un tânăr  de 19 ani, din municipiul Călăraşi, dat în urmărit din 22 noiembrie şi care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie a fost prins de poliţişti. Tânărul nu s-a bucurat decât de o zi de libertate pentru că pe 23 noiembrie a fost capturat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi. El a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia pentru a-şi ispăşi pedeapsa.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite