Atenţie, liceeni! Caravana admiterii la Universitatea "Ovidius" din Constanţa vine la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana Admiterii la Universitatea „Ovidius” din Constanța ajunge, vineri, la Călărași. Echipa condusă de prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul universității, și formată din prorectorul prof.univ.dr. Ion Bodeianu, membrii Biroului de promovare și relații publice și mai mulți studenți va poposi pe rând în liceele din oraș. Echipa se va întâlni cu reprezentanții Inspectoratului Școlar din localitate, profesor

Totodată, va avea loc și o întâlnire cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, într-un dialog despre integrarea învățământului universitar în comunitate, direcții de carieră, cererea pieței de muncă, formare continuă. Acțiunea va cuprinde, totodată, o donație de carte universitară pentru bibliotecile liceelor din Călărași. Caravana de prezentare a ofertei educaționale a Universității constănțene a pornit de la Tulcea, în luna aprilie, urmând să ajungă, în această lună, în mai multe localități din țară. Campania de promovare „Ovidius” 2012 a cuprins și Zilele Porților Deschise, la Campusul Universitar, precum și participarea la Târgul Ofertelor Educaționale, acțiune organizată de Inspectoratul Școlar Județean la Pavilionul Expozițional.

16 facultăţi cu 74 de programe de studii

Universitatea „Ovidius” din Constanța cuprinde 16 facultăți, procesul de învățământ desfășurându-se în cadrul a 46 domenii de licență și, respectiv, 74 programe de studii, sub îndrumarea unui corp profesoral de ținută academică. Procesul educațional este organizat pe trei cicluri de studii – licență, ciclul de masterat și ciclul de doctorat, care, într-o succesiune firească, asigură studenților desăvârșirea profesională.  Un loc important este deținut de cercetarea științifică, universitatea deținând centre de cercetare recunoscute CNCSIS în majoritatea domeniilor de activitate.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite