FOTO Evaziune fiscală cu tutun la Şoldanu. Patru maşini de confecţionat ţigări, confiscate la percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tutun, ţigări şi maşini manuale de fabricat ţigarete. Acestea sunt bunurile confiscate de poliţiştii olteniţeni în urma unor percheziţii efectuate, vineri dimineaţă, în comuna Şoldanu. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi secţiilor rurale Curcani şi Olteniţa, însoţiţi de jandarmi, au descins în această dimineaţă la locuinţele a patru persoane, suspectate de evaziune fiscală cu tutun.

Oamenii legii au ridicat peste 3 kg de tutun, 5.000 de ţigarete şi 4 maşini manuale de confecţionat ţigări. În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Olteniţa, poliţiştii şi jandarmii au „bătut” la uşa  a patru suspecţi. 

Bunurile găsite la suspecţi

Este vorba despre Viorica P., de 53 ani, Sorin P., de 39 ani, Sentiment V., de 32 ani, şi Viorel P., de 28 ani, suspecţi de săvârşirea de infracţiuni sancţionate de Codul fiscal. Poliţiştii au confiscat peste 3,200 kg de tutun mărunţit, 4 maşini manuale pentru fabricat ţigări, aproape 5.000 de ţigarete confecţionate şi inscripţionate, dar şi mai multe foiţe cu filtru. Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

image
Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite