FOTOGALERIEŞocant! Blestemul familiei Slujitoru din comuna Unirea. Tatăl copiilor otrăviţi din greşeală de străbunică s-a spânzurat în grajd !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian(în stânga) şi Coca Slujitoru, sfâşiaţi de durere, la înmormântarea fiicei lor
Lucian(în stânga) şi Coca Slujitoru, sfâşiaţi de durere, la înmormântarea fiicei lor

La aproape 5 luni de când cei doi copii ai săi au fost otrăviţi din greşeală de străbunică, Lucian Slujitoru, din comuna Unirea, şi-a pus capăt zilelor, a anunţat Observator de Călăraşi. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit fără suflare de un vecin în grajdul calului, joi dimineaţă, pe 8 martie. Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei sale la sfârşitul lunii octombrie 2011 a fost de nesuportat pentru

Fetiţa sa, Andra-Mihaela, în vârstă de 3 ani, mezina familiei, a murit din cauza insecticidului o la aproape două săptămâni pe patul spitalului. Celălalt copil, Robert, în vârstă de 5 ani, a scăpat cu viaţă, dar merge şi vorbeşte greoi din cauza complicaţiilor pe care le-a suferit. ,„Era tot timpul trist, mai ales că şi-a îngropat fetiţa de trei ani în luna noiembrie, după ce bătrâna le-a dat să bea soluţie de purici în loc de sirop de tuse. Păcat, avea toată viaţa înainte”, spun vecinii familiei Slujitoru.

Supărarea l-a băgat în pământ

Lucian Slujitoru nu a reuşit să treacă peste această tragedie. Oamenii care l-au cunoscut spun că era abătut şi aproape că nu mai comunica. „L-am văzut în urmă cu o săptămână, cu băiatul de mână. Ieşiseră la plimbare. Cine ar fi crezut că este în stare de un astfel de gest?”, povestesc apropiaţii familiei. Aceştia spun că tânărul şi-ar fi pus ştreangul de gât miercuri noapte, însă a fost găsit abia a doua zi de dimineaţă când un vecin s-a dus întâmplător la familia Slujitoru. Bărbatul a fost înmormântat, sâmbătă, în comuna natală, fără slujbă în biserică, aşa cum se obişnuieşte pentru sinucigaşi.

Micuţa Andra-Mihaela

VEZI AICI IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTAREA FETIŢEI

Soluţie de purici în loc de sirop de tuse

Pe 20 octombrie 2011, Andra-Mihaela şi Roberti se aflau în grija străbunicii. Mama copiilor, Coca Slujitoru, îi lăsase bătrânei o sticluţă cu sirop de tuse pentru că micuţii erau răciţi. Din greşeală, femeia a încurcat medicamentul cu otrava. Apropiaţii familiei povestesc că băiatul i-ar fi spus bătrânei, în vârstă de 84 de ani, că ce i-a dat să bea n-ar fi sirop. „După ce a băut o lingură, copilul a spus că simte arsuri şi că soluţia are gust rău“, spun vecinii. La puţin timp timp, celor doi li s-a făcut rău, însă la spital au ajuns destul de târziu, când erau în stare gravă.

Transferaţi la Bucureşti

„Am înţeles că amândoi copiii au fost duşi la culcare, iar la noi au ajuns în stare foarte gravă, motiv pentru care am decis să-i tranferăm la Bucureşti“, declara la acea dată dr. Victor Verinceanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi. Poliţiştii i-au întocmit iniţial bătrânei dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. După decesul fetiţei, străbunica riscă să fie cercetată pentru ucidere din culpă. Băieţelul a stat internat mai multe luni şi, după tratament intensiv şi recuperare, a revenit la viaţă.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite