FOTO Liber la mare pe A2. Din 30 iunie, se deschide şi tronsonul Cernavodă-Medgidia-Murfatlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 30 iunie, distanţa Călăraşi-Constanţa va fi parcursă întins cu maşina, fără ca şoferii să mai fie nevoiţi să iasă de pe autostradă. Ultimul tronson de pe A2, Cernavodă-Medgidia-Murfatlar, va fi finalizat la sfârşitul lunii iunii. Între Cernavodă şi Murfatlar se va circula pe un singur fir.  Vara 2012 va fi prima în care şoferii nu vor mai avea bătăi de cap. Aglomeraţia din localităţi şi zecile de minute

Vom circula întins până la mare, pe Autostrada Soarelui. Ministerul Transporturilor promite şoferilor că la 30 iunie vor putea merge de la Bucureşti la Constanţa şi înapoi, pe drumul nou construit. Tot la finele lui iunie este planificată şi deschiderea în întregime, pe cele patru benzi de trafic, a segmentului Medgidia-Murfatlar, ce va face legătura cu tronsonul Murfatlar-Valu lui Traian(14 kilometri, inauguraţi în vara 2011).

Nu se mai tranzitează localităţi

De la Valu lui Traian, drumul spre litoral continuă cu noua Variantă de ocolire a Constanţei (7 kilometri), ce scoate şoferii la nodul rutier de la Agigea, în şoseaua spre Mangalia (DN 39).  Călărăşenii şi nu numai vor putea să ocolească în întregime vechiul drum spre mare DN 22C Cernavodă-Constanţa. Toată lumea va scăpa astfel de tranzitarea localităţilor de pe traseu: Ştefan cel Mare-Saligny-Faclia-Mircea Vodă-Satu Nou-Medgidia-Castelu-Poarta Albă-Murfatlar-Valu lui Traian-Constanţa-Lazu.

image

VEZI AICI IMAGINI CU ULTIMELE LUCRĂRI

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite