UPDATE Trafic întrerupt pe A2, la kilometrul 20, din cauza unui accident. Un elicopter SMURD a preluat unul dintre răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii sfătuiţi să reducă viteza
Şoferii sfătuiţi să reducă viteza

Un accident rutier, petrecut vineri dimineaţă pe Autostrada Soarelui a blocat circulaţia pe sensul Cernavodă-Bucureşti. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţie Române, două persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren. Un elicopter SMURD a aterizat în zonă pentru a prelua unul dintre răniţi.

ORA 10.15 Poliţia Română a anunţat că începând cu ora 9.45, circulaţia a fost reluată în condiţii normale pe autostrada A2, pe tronsonul Fundulea – Bucureşti. Amintim că traficul rutier a fost întrerupt aproape o oră şi jumătate la kilometrul 20, pe sensul Cernavodă – Bucureşti. Un elicopter SMURD a aterizat pentru a prelua o persoană rănită într-un accident rutier.

Trafic deviat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (8.45), traficul rutier este întrerupt pe A2, la kilometrul 20, pe sensul Cernavodă - Bucureşti. Un elicopter SMURD a aterizat pentru a prelua o persoană rănită într-un accident rutier. În urmă cu aproape o jumătate de oră, un autoturism a lovit din spate un autotren. Două persoane au fost rănite. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări şi au luat măsura devierii circulaţiei pe DN3 Fundulea – Bucureşti.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite