Toamna se numără...spectacolele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Beligan (dreapta) face un rol de excepţie în „Egoistul“ foto Teatrul Naţional
Radu Beligan (dreapta) face un rol de excepţie în „Egoistul“ foto Teatrul Naţional

Călărăşenii sunt invitaţi la reprezentaţii de marcă în cadrul celei de-a doua stagiuni care s-a deschis pe 12 septembrie. Pe scenă vor urca nume sonore ale teatrului românesc. Pavel Bartoş, Anca Ţurcaşiu, Constantin Cotimanis, Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu sunt doar câţiva din actorii renumiţi care vor încânta publicul.

Stagiunea s-a deschis pe 12 septembrie , dată la care s-a susţinut şi primul spectacol. „Am pregătit o activitate culturală de forţă pentru călărăşeni astfel încât să fie atinse toate domeniile culturale şi grupele de vârstă“, declară directorul Centrului Cultural Judeţean,  prof.drd. Liviu Anghel. Spectacolele se vor juca pe scena Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică „Barbu Ştirbei“.
Pe 23 decembrie 201, ultimul spectacol va susţinut de Europena Royal Orchestra. Un adevărat regal vienez. În recital vor fi Daniela Vlădescu şi Ştefan Ignat, actori ai Teatrului Naţional de Operetă.

Cereri multe de bilete

Până în prezent biletele puse la vânzare au avut success la călărăşeni. „Am vândut bilete în valoare de 30.000 de lei. Sunt foarte multe cereri, iar cei care nu vor reuşi să ajungă vor avea ocazia să urmăreascîă spectacolele favorite pentru că le vom relua. Pentru spectacolul „Egoistul“ s-au vândut bilete de 6.000 de lei“, a mai spus Liviu Anghel.

Programul stagiunii

În cadrul stagiunii sunt 22 de spectacole: 14 spectacole de teatru pentru adulţi, un spectacol de balet, un concert simfonic, 5 spectacole pentru copii şi un spectacol muzical. Pe 26 septembrie la ora 18.30 va fi difuzat „Interpretul“, pe 3 octombrie, „Confesiuni despre viaţă şi artă“- Radu Beligan, 10 octombrie- Teatrul Notara- Vacanţă în Guadelupa. Pentru copii vor fi următoarele piese: Scufiţa Roşie, Pinocchio, Motanul încălţat, Crăiasa Zăpezilor.  În data de 5 octombrie , începând cu ora 15.00, va rula „Scufiţa Roşie“, iar pe 17 octombrie la ora 12.00, Teatrul Ţăndărică Bucureşti va încânta micuţii cu piesa „Pinocchio“.

Preţul unui bilet

Biletele se găsesc doar la Casa de bilete , situată în parcarea Consiliului Judeţean Călăraşi. Preţul unui bilet la categoria I costă 25 de lei, la categoria II 20 de lei, iar preţul unui abonament este 325 de lei.

Inaugurată în decembrie

Sala de spectacole a fost inaugurată în luna decembrie 2010 şi a fost construită în 25 de ani, investiţia ridicându-se la şapte milioane de euro. În 2010, a fost alocată suma de 15.000.000 lei doar pentru mobilier, finisaje şi structurile din lemn ce au îmbrăcat scena, treptele şi lojele.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite