Doar 17 posturi titularizabile au fost ocupate la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în acest an profesorii au avut la dispoziţie 40 de posturi titularizabile, în urma repartizării s-au ocupat mai puţin de jumătate.

Doar 17 posturi au fost ocupate, nu au avut notele necesare. Asta este situaţia, fiecare a ştiut de la bun început că examenul va fi mai greu şi, în funcţie de note, se face repartizarea“, a declarat Mariana David, inspector şef-adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi.

9,60 la consiliere psihopedagogică

Cele mai mari note au fost la consiliere psihopedagogică. „S-a ocupat post cu 9,60 la consiliere psihopedagogigă şi cu 9,50. Au fost doar două posturi, iar ceilalţi care au reuşit să obţină note de 8 şi 9 au rămas fără catedră“, a mai precizat Mariana David. Au rămas neocupate posturi de educatori, învăţători, profesori de limba română, franceză, engleză, matematică, cele mai multe în localităţile din judeţ. Pentru aceste posturi rămase neocupate se va organiza un alt concurs la care vor avea dreptul să participe şi candidaţi din alte judeţe.

Note mici

În judeţul Călăraşi, 213 de candidati s-au înscris în acest an la examenul de titularizare, însă doar 145 au mai ramas în sală să susţină concursul. Dintre aceştia, 70 de candidaţi au luate note între 1 şi 5, 45 - între 5 şi 7, iar 30 - peste 7.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite