Examenul de titularizare are loc mâine. Vezi aici lista candidaţilor din judeţul Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an, profesorii au la dispoziţie doar 40 de locuri titularizabile.

Inspectoratul Şcolar anunţă că în acest an vor fi condiţii destul de dure la concursul de titularizare, atât în privinţa locurilor puse la bătaie, cât şi a modalităţii de desfăşurare a acestuia.

„Pentru examenul naţional de titularizare din acest an avem 40 de locuri disponibile. Avem înscrişi 308 candidaţi la acest concurs. Vom asigura corectitudinea acestuia prin camere de luat vederi“, a spus directorul Inspectoratului Şcolar judeţean Călăraşi Constantin Tudor.

Vezi aici lista candidaţilor înscrişi la concurs

Peste 47.000 de posturi în învăţământ

Ministerul Educaţiei scoate la concurs 4.471 de posturi didactice titularizabile şi 42.731 de suplinitori. Anul acesta s-au înscris la concursul unic de titularizare peste 38.000 de persoane care asipră la un post la catedră. Cele mai dorite locuri sunt cele de educator, profesor de limba română, de engleză, profesor de sport, matematică, istorie, franceză sau biologie. Concursul unic de titluarizare are loc pe 13 iulie, de la ora 10.00. Primele rezultate vor fi afişate pe 18 iulie. Doar candidaţii care obţin cel puţin nota 7 au dreptul să-şi alegă un post de titular în prima sesiune de repartizare în perioada 22 - 25 iulie. Potrivit metodologiei de organizare a examenului de titularizare, în toate sălile de concurs vor fi instalate camere video de supraveghere.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite