Călăraşi: Reţinuţi pentru tâlhărirea a doi bătrâni, aseară, la Săruleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, aseară, la scurt timp după ce au pătruns cu forţa în locuinţa unor bătrâni din comuna Săruleşti.

Tinerii au ieşit la atac, ieri după-amiază, în jurul orei 18.00 şi au dat lovitura în satul Polceşti. Anchetatorii spun că proprietarii casei au fost imobilizaţi, iar uşa locuinţei a fost blocată pentru ca victimele să nu poată ieşi şi să ceară ajutor. În tot acest timp, infractorii au luat din gospodărie tot ce le-a picat în mâna: o motocicletă uzată, un plug, dar şi alte unelte agricole, ţevi, dar şi 200 kilograme de grâu. Toate bunurile au fost încărcate într-o căruţă de către autori.

La plecare au avut ghinionul să fie observaţi de un bărbat, vecin cu victimele, care a alertat Poliţia. La scurt timp, autorii au identificaţi. Este vorba despre  Grafian Mihai( 19 ani), Georgian Mihai(18 ani), Florian Mihai(19 ani), Ionel Mihai(22 de ani), Grafian Mihai(19 ani) şi Ionel Mihai(26 ani). Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie, iar astăzi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite