Tinerii călărăşeni, „Cetăţeni Europeni pentru salvarea mediului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o lună de zile de la vizita a şase tinere franţuzoaice, la Călăraşi, membrii Asociaţiei „Fluturaşii“, au plecat în Franţa, pentru a participa la programul  „Cetăţenii Europeni pentru Salvarea Mediului“.

Membri Asociaţiei „Fluturaşii-Les Papillons“, elevi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“ Călăraşi, participă în Franţa, oraşul Amiens, la un proiect dedicate mediului şi dezvoltării rurale, iniţiat de Zona Metropolitană Amiens, în cadrul programului Tineret în Acţiune- „Cetăţenii Europeni pentru Salvarea Mediului“.

Tinerii au vizitat Auditoriul Academiei de Muzică din Amiens unde  o trupă de muzică tradiţională braziliană  i-a ajutat să descopere o nouă ţară în itinerariul diversităţii cultural-Brazilia. Fluturaşii s-au integrat foarte repede în formaţia de instrumentişti cât şi în grupul care interpreta prin dans mesajul cântecelor.

Acum o lună de zile, au fost la Călăraşi, şase tinere franţuzoaice, care au vizitat centrele de copii autişti şi Centrul de copii SERA, pentru a vedea cum se lucrează cu copii cu probleme.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite