Cum poţi face carieră în cadrul Poliţiei de Frontieră. Tinerii absolvenţi, aşteptaţi la înscriere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii absolvenţi de liceu care doresc o carieră în cadrul Poliţiei de Frontieră Române se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul Academiei de Poliţie „A.I.Cuza” – Facultatea de Poliţie, arma Poliţie de Frontieră, respectiv Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu"- Oradea.

Sunt puse la dispoziţie 70 de locuri pentru specializarea Poliţie de Frontieră, astfel :
-  la Academia de Politie ,,A.I. Cuza" Bucureşti – Facultatea de Poliţie,  arma Poliţie de Frontieră, curs de zi – 20 locuri: 15 bărbaţi, 2 femei, un loc pentru etnicii rromi, un loc pentru minoritatea maghiară şi un loc pentru alte minorităţi;
-   la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu"- Oradea, curs de zi - 50 locuri: 43 bărbaţi, 5 femei, un loc pentru etnicii rromi şi un loc pentru alte minorităţi.

Recrutarea

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează de către structurile de resurse umane ale unităţilor teritoriale ale poliţiei de frontieră şi personalul desemnat din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliţei de Frontieră, respectiv I.G.P.F. pentru municipiul Bucureşti, potrivit opţiunii candidatului.  Candidaţii din judeţele în care nu există unităţi ale Poliţiei de Frontieră Române, se pot adresa celui mai apropiat Inspectorat Teritorial al Poliţiei de Frontieră sau la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, situat în Bucureşti str. Răzoare nr. 5, sector 6.

PENTRU ACADEMIA DE POLIŢIE ,, A. I. CUZA”:
data limită de recrutare este 22.06.2012 (la sediul unităţilor Poliţiei de Frontieră)
data limită de depunere a dosarului de candidat este 27.06.2012 (la sediul unităţilor Poliţiei de Frontieră)
perioada de înscriere 21.07 - 22.07.2012, orele 08,00 -16,00 (la sediul Academiei de Poliţie).
desfăşurarea concursului: 21.07 – 04.08.2012 (la sediul Academiei de Poliţie)

PENTRU ŞCOALA DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR POLIŢIEI DE FRONTIERĂ ,, AVRAM IANCU” -  ORADEA:
data limită de recrutare este 10.08.2012 (la sediul unităţilor Poliţiei de Frontieră)
data limită de depunere a dosarului de candidat este 21.08.2011 (la sediul unităţilor Poliţiei de Frontieră)
Perioada de înscriere/ desfăşurarea concursului: 08.09 – 18.09.2012, (la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite