Astăzi încep înscrierile la singura facultate de stat din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi până pe 22 iulie, absolvenţii de liceu pot depune dosarul pentru facultate. Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală are disponibile 80 de locuri.

Admiterea se face pe baza mediei obţinute la bacalaureat şi interviu. Tinerii care vor studia aici au ocazia să opteze pentru stagii de practică în SUA, Marea Britanie şi Danemarca.

Afişarea rezultatelor parţiale va avea loc pe 26 iulie, iar în perioada 27 iulie- 3 august se vor face înscrierile pentru înmatricularea la locurile de la buget - 25 şi la cele cu taxă - 55. Studenţii Facultăţii de Management pot opta pentru realizarea practicii peste hotare, lucru de care au profitat majoritatea, unii din ei realizând chiar şi câte două sau trei stagii de pregătire. 

„Mare parte a studenţilor care au plecat în străinătate s-au întors acasă şi şi-au deschis propria afacere. Aici tinerii au oportunitatea să studieze cu un efort financiar  mult mai mic, având în vedere şi condiţiile socio-economice din această perioadă“, spune directorul facultăţii, Daniela Creţu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite