Călăraşi: Tigruţele şi-au schimbat domiciliul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grădina Zoologică a primit în schimbul fieărei feline câte 2.000 de lei. Două din tigroaicele de 11 luni au plecat la începutul lunii la grădina din Vâlcea, iar cea de-a treia a fost dusă la Piteşti.

Chiar dacă nu ştiu cum să ragă, felinele par fioroase şi sunt foarte curioase atunci când vizitatorii Grădinii se plimbă pe alei. Cel mai mult le place să se joace şi să se bălăcească în apă. Pe perioada iernii cele trei tigroaice au crescut foarte mult, ajungând aproape cât un adult.

Acum ele au 11 luni şi sunt foarte jucăuşe. Directorul Grădinii Zoologice, Cristian Tatavura, spune că vizitatorii s-au ataşat foarte mult de ele şi mulţi au fost dezamăgiţi când au auzit că se vor despărţi de ele. „Înainte de 1 iunie, două dintre ele au plecat la Vâlcea, iar ultima va lua drumul Piteştiului. Sper să se acomodeze bine în noile adăposturi şi să aibă parte de afecţiune. Copiii au fost puţin trişti că nu se vor mai întâlni cu ele “, a precizat directorul. 

Atât adulţii, cât şi prichindeii sunt foarte încântaţi de cele trei tigruţe, care au devenit în scurt timp atracţia principală a Grădinii Zoologice. „S-au făcut mari. Anul trecut erau foarte micuţe, iar acum când le-am văzut din nou nu mi-a venit să cred că au crescut aşa de mult. Sunt foarte drăguţe şi jucăuşe“, a spus entuziasmată Sabrina Moldoveanu (7 ani).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite