Tupeu la volan. Băut şi fără permis, un tânăr din Dragalina a lovit două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Fără permis, băut şi cu numerele de înmatriculare provizorii la maşina pe care a conmdus-o, expirate. Acestea sunt acuzaţiile care planează asupra unui tânăr teribilist care a pus pe jar comuna Dragalina, duminică dimineaţă, după ce a avariat două maşini. Bărbatul în vârstă de 24 de ani s-a ales cu dosar penal. 

Poliţiştii au fost alertaţi pe 19 august, la ora 02.20 de către o femeie. Aceasta a reclamat că un tânăr a avariat mai multe maşini în zona Căminului Cultural. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că suspect principal în acest caz este Alexandru Florian T., aflat la volanul unui autoturism marca Nissan Primera. El a condus pe DN 3A şi DN 21 până în satul Drajna-Nouă şi pătrunzând în incinta Căminului Cultural, a avariat două autoturisme staţionate.
Poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi, în vederea recoltării de probe biologice de sânge. „Procedându-se la verificarea autoturismului condus de către persoana în cauză, a rezultat că numerele de înmatriculare provizorii ale acestuia aveau termenul de valabilitate expirat din data 20 iulie”, a anunaţt IPJ Călăraşi.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite