Călăraşi: Suspecţi de furt din locuinţe, identificaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au identificat mai multe persoane, suspecte de săvârşirea infracţiunilor de furt din locuinţe din mediul rural

În urma activităţilor desfăşurate la nivelul Postului de Poliţie Unirea, a fost identificat Ionuţ S., de 13 ani, din Comuna Unirea, care în perioada 10-12 aprilie 2011 a pătruns în curtea locuinţei lui Ion C., de 83 ani, din Comuna Unirea, de unde a sustras o grindă metalică. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a se propune soluţie prin parchet.

În urma anchetei derulate de agenţii Postului de Poliţie Alexandru Odobescu în cauza privind furtul din locuinţa lui Elena I., de 70 ani, din Comuna Alexandru Odobescu, comis la data de 13 aprilie 2011, a fost identificat Vasile G., de 60 ani, din aceeaşi comună, suspect de săvârşirea faptei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, fiind predate părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Agenţii Postului de Poliţie Ileana au anchetat cayul cu privire la sustragerea în perioada  ianuarie – 04 martie 2011, a cantităţii de 300 kg grâu, 20 bucăţi ţeavă metalică, o menghină, o plită pentru sobă şi mai multe chei fixe, de diferite mărimi, dintr-o anexă situată în curtea locuinţei lui  Niţă D., de 55 ani, din Comuna Ileana, judeţul Călăraşi, au fost identificaţii suspecţii, Iulia S., de 18 ani şi Eduard Emanuel P., de 17 ani, ambii din Comuna Ileana.     Prejudiciul cauzat, în cuantumul de aproximativ 2.500 lei nu a fost recuperat.  Faţă de cei doi adolescenţi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite