UPDATE Descinderi la Budeşti şi Curcani. Poliţia, pe urmele unor tâlhari care au furat 190.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția cercetează cazul
Poliția cercetează cazul

Zeci de poliţişti au descins azi - dimineaţă, la ora 6.00 în localităţile Budeşti şi Curcani din judeţul Călăraşi. Acţiunea în forţă a vizat prinderea mai multor persoane suspecte de tâlhărie.

ORA. 14.15 Poliţiştii bucureşteni spun că fapta s-a petrecut pe 4 noiembrie, în jurul orei 19.00. Andrei M., în vârstă de 28 de ani, i-a alertat pe oamenii legii că a fost jefuit în timp ce se deplasa pe strada Traian. Tânărul a fost acostat şi lovit de mai mulţi bărbaţi care i-au sustras o sacoşă în care avea 190.000 de lei, bani destinaţi achiziţionării unei locuinţe. În urma percheziţiilor din judeţul Călăraşi, au fost identificaţi Ionel S.(49 de ani), din Bucureşti, Dorel P.(36 de ani), Florin D.(37 de ani) şi Cristian M.(40 de ani), toţi din Budeşti şi cunoscuţi cu antecedente penale.

Trei reţineri

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale –  Poliţia  Sectorului  3  şi  ai  Secţiei  10,  sub  coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu primii trei călărăşeni în stare de reţinere. De asemenea, se efectuează cercetări în vederea depistării lui Cristian M., în prezent dispărut de la domiciliu, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Au atacat în plină stradă!

Oamenii legii îi caută pe cei care ar fi participat la o tâlhărie produsă în Bucureşti, pe raza Secţiei 10 de Poliţie. În cazul în care vor fi găsiţi, suspecţii vor fi duşi pentru audieri la Poliţia capitalei. Anchetatorii spun că este vorba despre cinci persoane care locuiesc în Călăraşi şi care ar fi participat la fapta săvârşită în Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, cei cinci sunt suspectaţi de comiterea unei tâlhării în 4 noiembrie, prejudiciul în acest caz fiind de 190.000 de lei. Acţiunea este coordonată de Serviciul de Investigaţii Criminale al Capitalei, iar suspecţii ar urma să fie audiaţi la Secţia 10.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite