Călăraşi: Poliţiştii au reţinut suspecţii furtului din Vlad Ţepeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunurile găsite de poliţişti la domiciliile suspecţilor
Bunurile găsite de poliţişti la domiciliile suspecţilor

Aceştia au efectuat ieri descinderi la locuinţele hoţilor şi în urma percheziţiilor şi a probelor strânse, suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Opt percheziţii domiciliare au fost desfăşurate ieri- dimineaţă pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Călăraşi. Efective de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi- Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Intervenţie Rapidă, sub coordonarea I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au descins, în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, la domiciliile mai multor persoane, suspecte de tâlhării comise pe raza Judeţului Călăraşi, cauze cu autor necunoscut.

Poliţiştii au fost identificat cinci suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Patru din aceştia sunt din judeţul Dâmboviţa, iar unul este din comuna Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi. Au fost ridicate mai multe bunuri, cu privire la care există suspiciuni că provin din comiterea faptei. „Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar astăzi vor fi prezentaţi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Bătut, legat şi jefuit

Constantin Sava (43 de ani), unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din comună, s-a trezit cu infractorii în casă. Cei care îl cunosc susţin că indivizii au atacat la pont, ştiind că deţine sume importante de bani. Bărbatul are un magazin, o fermă de oi şi mai multe terenuri agricole. Sava a scăpat cu viaţă din mâinile agresorilor, după ce şi el şi soţia sa au fost legaţi fedeleş, deoarece a avut inspiraţia să le spună repede atacatorilor unde ţin banii şi bunurile de valoare. Hoţii au plecat cu 40.000 de lei, 100 de grame de bijuterii din aur, 6 telefoane mobile, un laptop şi un pistol cu gaze.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite