Patru tineri din Mitreni, suspecţi de comiterea mai multor infracţiuni, reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din uneltele folosite la furturi Foto:IPJ Călăraşi
O parte din uneltele folosite la furturi Foto:IPJ Călăraşi

Patru persoane din Mitreni, implicate în mai multe dosare de furt calificat, violare de domiciliu şi tâlhărie, au fost reţinute de poliţişti. Suspecţii se află în custodia poliţiei de joi seară şi urmează să fie prezentaţi judecătorilor pentru emiterea mandatelor de arestare.

Daniel I., de 27 ani, Tudorel B., de 24 ani, Nelu B., de 16 ani, şi Daniel S., de 16 ani, toţi din comuna Mitreni, satul Valea Roşie se află în prezent în  Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Călăraşi, urmând ca, vineri, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă. Pe 9 august, poliţiştii şi jandarmii au efectuat şapte percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor suspecţi de săvârşirea a multiple infracţiuni de furt din locuinţe, violare de domiciliu, furt de cablu telefonic şi tâlhărie, de unde au ridicat mai multe unelte folosite la tăierea cablului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor suspecţilor.

Citeşte şi: FOTO Hoţii care au speriat comuna Mitreni. Şapte percheziţii acasă la mai mulţi suspecţi cu 14 furturi la activ

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite