Călăraşi: Suspecţi opriţi cu şase focuri de armă, aseară, la Dragalina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii cercetează locul faptei Foto: Arhivă Adevărul
Anchetatorii cercetează locul faptei Foto: Arhivă Adevărul

În timp ce-şi făcea rondul în comună, un poliţist din Dragalina a tras şase focuri de armă după trei indivizi, aflaţi într-un autoturism Mitsubishi, dar care nu au oprit la semnalul agentului.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 23.30., iar unul dintre tineri, Florian N.(23 de ani) a fost rănit uşor. El a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind împuşcat în coapsă. Anchetatorii spun că poliţistul se afla în timpul seriviciului, alături de doi paznici de la Primărie şi a încercat să oprească pentru control un autoturism, însă şoferul a ignorat semnalul agentului şi a accelerat.

Poliţistul a trecut imediat la urmărirea maşinii care s-a blocat pe un câmp din localitate, iar cele trei persoane au luat-o la fugă, moment în care, după somaţie, s-a tras asupra lor. Cercetările au stabilit că şoferul, Valentin S.( 21 de ani) nu posedă permis de conducere şi era şi băut, având o alcoolemie de 0,17 mg alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru şofat fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite