Tâlharul de pe strada Cornişei, reţinut de poliţişti. Tânărul este anchetat după ce a smuls un lănţişor de la gâtul unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un bărbat care a tâlhărit o femeie ziua în amiaza mare a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a acostat victima pe strada Cornişei şi, deşi aceasta i s-a împotrivit, a reuşit să-i smulgă lănţişorul de la gât şi să se facă nevăzut.

Anchetatorii spun că Ovidiu U., din Călăraşi, a fost prins la mai bine de o săptămână de la comiterea faptei, deoarece în tot acest timp s-a sustras cercetărilor. El a fost identificat pe baza informaţiilor furnizate de femeia tâlhărită care, deşi se afla în stare de şoc, a reuşit să dea detalii despre fizionomia atacatorului. Victima le-a povestit poliţiştilor că pe 3 septembrie, în jurul orei 17,10, mergea spre casă pe strada Cornişei când a fost atacată de un bărbat. Acesta s-a năpustit asupra sa şi i-a smuls lănţişorul purtat la gât. La scurt timp, bărbatul a reuşit să fugă. După câteva zile, poliţiştii l-au identificat pe autor şi au  recuperat prejudiciul în valoare de aproximativ 1.000 lei. Cercetările în dosarul de tâlhărie sunt continuate cu suspectul în stare de reţinere, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite