UPDATE Un tânăr de 35 de ani a murit strivit de un mal de pământ în comuna Modelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi au fost alertate, în jurul orei 14.40 să intervină pentru salvarea unei persoane care a fost prinsă sub un mal de pământ.

ORA 16.00. Tânărul, care în jurul orei 14.00 a fost suprins de un mal de pământ în timp ce sapa pentru a găsi fier vechi, nu a mai putut fi salvat. Echipajele de la Descarcerare au săpat aproximativ o jumătate de oră pentru a-l scoate pe bărbat de sub pământ. Când au reuşit să-l aducă la suprafaţă, angajaţii SMURD au constatat că bărbatul nu mai avea puls. „Victima a fost preluată de medici şi au început manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 45 de minute, a fost declarat decesul“, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Localnicii au săpat să-l salveze

Incidentul a avut loc în comuna Modelu, pe braţul Borcea. Oamenii legii spun că în acest caz autorităţile au fost alertate tardiv. Imediat cum s-a produs tragedia, mai mulţi localnici au încercat să dea o mână de ajutor pentru a-l salva pe bărbat. Nu au făcut decât să-i diminueze şansele la viaţă pentru că intervenţia nu a fost una de specialitate. Bărbatul fost îngropat de viu, iar pompierii l-au găsit stând ghemuit.

Avea acasă doi copii

Cei care îl cunoşteau pe Florin S., în vârstă de 35 de ani, spun că nu avea serviciu şi făcea rost de bani din vânzarea fierului vechi. Ceea ce până astăzi l-a ajutat să supravieţuiască l-a omorât într-un final. Florin a lăsat în urmă doi copii, unul de 3 şi altul de 5 ani, şi o soţie îndurerată. Femeia se pare că este plecată la muncă în străinătate pentru a-şi întreţine familia. Apropiaţii bărbatului confirmă faptul că acesta căuta fier vechi. Mai mult decât atât, la faţa locului au fost găsite unelte pe care le-a folosit la săpat.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite