Oana Niculescu Mizil a alergat la cros alături de campioana Gabriela Szabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefa organizaţiei PSD Călăraş(în centru) a participat la „Ziua sportului“
Şefa organizaţiei PSD Călăraş(în centru) a participat la „Ziua sportului“

Ziua sportului a reunit la Călăraşi tineri şi vârstnici din mai multe judeţe ale ţării. Oana Niculescu Mizil, preşedintele Organizaţiei PSD Călăraşi a alergat cot la cot cu ceilalţi participanţi.

La proba de 10 km au participat peste 100 de tineri din Călăraşi, Braşov, Zalău, dar şi doi femei din Mexic. La proba desfăşurată pe o distanţă de 3 kilometri au alergat aproximativ 200 de persoane, printer care şi campioana Gabriela Szabo, dar şi Oana Niculescu Mizil.

Un braşovean, cel mai vârstnic participant

Braşoveanul Emil Arsenie, în vârstă de 65 de ani, a participat la mai multe concursuri sportive şi a ales să vină la Călăraşi pentru a-şi testa limitele. „Am fost cel mai bătrân participant, darn u acest lucru este important, ci faptul că am ales să fac mişcare alături de tineri“, a spus pensionarul.

Rareş Roman(22 de ani) şi-a adjudecat locul I la crosul de 10 kilometri. A avut un avantaj din star, deaorece el practică sportul de performanţă la C.S.U. Braşov. „Provocarea la mişcare înseamnă pentru mine un antrenament pentru competiţiile viitoare la care voi participa. Locul întâi la fete a fost câştigat de Ioana Dan(21 de ani), sportivă la C.S.S Zalău.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite