Job pentru şomeri. Selecţie pentru Germania în domeniul hotelier şi gastronomic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călărăşenii care doresc să lucreze în străinătate au ocazia să câştige până la 2.000 de euro brut pe lună în domeniul hotelier şi al gastronomiei în Germania. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM) va organiza, în luna aprilie, o selecţie pentru ocuparea a 60 locuri de muncă.

Sunt oferite posturi pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv(Mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc. ). Angajatorii caută persoane cu calificare profesională sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. “Persoanele interesate trebuie să deţină cunostinte de limba germană nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoştinte extinse - nivel C1/C2, pentru personalul de specialitate. Experienţa profesională constituie un avantaj”, a declarat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFm Călăraşi.

Angajare temporară

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator(gratuit sau negociabilă).

Ce acte vă trebuie

Persoanele interesate, care îndeplinesc condiţiile solicitate de angajator, se pot adresa AJOFM Călăraşi pentru reactualizarea dosarului sau pentru a se înregistra în baza de date, cu următoarele documente:  copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni; CV Europass în limba română şi germană cu poză tip paşaport; adeverinţă medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă; cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242.315.798. Persoană de contact: consilier EURES, Donciu Simona.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite