170 de slujbe vacante în străinătate pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii care doresc să lucreze în străinătate au ocazia să-şi găsească un loc de muncă în Germania. În această săptămână, au la dispoziţie o sută de slujbe. Statele Uniunii Europene pun la dispoziţia lucrătorilor români o ofertă de 170 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi sunt oferite de Germania, care solicită 80 bucătari, 20 ajutori bucătari, 10 asistenţi medicali şi 2 ingineri mecanici.  Absolvenţii promoţiilor 2009 - 2010 de liceu auto, facultate de zootehnie sau medicină veterinară se pot încadra pe cele 40 locuri de stagiari oferite de Danemarca.

Se caută mecanici pentru Austria

Specialiştii în domeniul transportului pot alege să lucreze ca şoferi autocamion în Estonia sau mecanici auto în Austria. Pentru persoanele cu studii superioare profil biochimie, construcţii sau energetică, sunt oferte în Polonia, pentru cercetători sau în Lituania, inginer constructor şi inginer energetician.
„Pentru a aplica pe unul din locurile de muncă disponibile, solicitanţii vor întocmi un CV Europass şi o scrisoare de intenţie. Corespondenţa cu angajatorul se va realiza prin  e-mail. Pentru mai multe detalii, călărăşenii se pot adresa consilierului EURES al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi“, a declarat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi..


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite