Cu tupeu în trafic! Şi fără permis, şi băuţi, dar la volan pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Rutieră nu iartă nimic Foto: Arhivă Adevărul
Poliţiştii de la Rutieră nu iartă nimic Foto: Arhivă Adevărul

Deşi avea permisul de conducere suspendat şi băuse fără măsură, un tânăr  din municipiul Feteşti s-a urcat la volan. Tot cu tupeu a ieşit pe drumurile publice cu maşina şi un bărbat din comuna Dragalina care nu avusese carnet niciodată. Mai mult decât atât, maşina era neînmatriculată. Amândoi au fost prinşi de poliţişti şi s-au ales cu dosare penale.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.30, Petrişor B., în vârstă de 33 de ani, din Feteşti, a fost „deranjat” în trafic de o patrula formată din poliţişti şi jandarmi. Bărbatul a fost oprit pe D.N. 3B, pe raza comunei Borcea, pentru un control de rutină. Petrişor conducea un  autovehicul  marca Iveco şi când i-au fost solicitate actele, a declarat nonşalant că nu asupra asupra sa niciun documente.

A refuzat testarea

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de conducere figurează ca reţinut. Deşi se simţea de la depărtare că a consumat alcool, bărbatul a refuzat testarea. În cele din urmă, oamenii legii l-au convins să meargă la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru recoltarea  probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acum el este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având permisul suspendat. În funcţie de rezultatul alcoolemiei, se va face încadrarea juridică a faptei.

Plimbarea de dimineaţă

Luni dimineaţă, în jurul orei 6.30, în comuna Dragalina, poliţiştii au oprit la control un autoturism marca Opel Vectra, condus de Eugen M., în vârstă de 42 ani, care nu posedă permis de conducere. La o verificare atentă, s-a constatat că valabilitatea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare era expirată din data de 9 martie. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite