2012 a venit cu dosare penale. Doi şoferi, beţi criţă, la volan în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia cercetează cazul Foto: Arhivă Adevărul
Poliţia cercetează cazul Foto: Arhivă Adevărul

Prima zi din anul 2012 a fost cu ghinion pentru doi călărăşeni. Tinerii au fost depistaţi băuţi la volan, alegându-se cu dosare penale pentru că au condus sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei nu avea nici permis.

Poliţiştii spun că cei doi au fost depitaţi în trafic, la scurt timp după ce s-a trecut în noul an. Când petrecerea de Revelion era în toi, Nicolae A., în vârstă de 36 de ani, se afla pe şosea, uitând că a băut mai mult decât trebuie. El a fost prins de agenţi din cadrul Secţiei Rurale Tămădău Mare pe raza satului Sănduliţa, comuna Săruleşti, în jurul orei 01.00. Şoferul conducea un Daewoo Espero, deşi nu poseda permis. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.50, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Grădiştea au oprit în trafic, pe DN 31, autoturismul marca Opel.  Şoferul, Daniel I., în vârstă de 35 de ani, din municipiul Călăraşi era beat criţă. Avea o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi şoferi au fost conduşi la spital pentru recoltarea problelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite