A fugit de la locul accidentului în care a rănit două persoane. Cuprins de remuşcări, şoferul s-a predat poliţiştilor după câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a rănit două persoane şi a făcut „praf” maşina pe care o conducea, un tânăr din Independenţa s-a predat poliţiştilor. Iniţial, bărbatul a fugit de la locul accidentului şi, cuprins de remuşcări, a doua zi de dimineaţă s-a prezentat în faţa oamenilor legii pentru a da socoteală pentru faptele comise.

Anchetatorii spun că accidentul în care o persoană a fost grav rănită, iar o altă a suferit leziuni uşoare s-a petrecut sâmbâtă, aproape de miezul nopţii, pe strada Unirea, din comuna Independenţa. Constantin L., de 36 de ani, aflat la volanul unei Dacii, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma accidentului Valentin T., de 19 ani, pasager dreapta spate, a fost rănit gravi, iar Iulian G., de 22 ani, pasager stânga spate, ambii din comuna Independenţa, a suferit răni uşoare. Maşina a fost distrusă în proporţie de 90 %. Potrivit poliţiştilor, speriat de cele întâmplate, şoferul a părăsit locul accidentului, dar s-a predat după câteva ore.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite