FOTOGALERIE Primarul Nicolae Dragu s-a rugat alături de călărăşeni la slubja oficiată de episcopul Vincenţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Nicolae Dragu, prezent la Sfânta Liturghie din a doua zi de Paşte
Primarul Nicolae Dragu, prezent la Sfânta Liturghie din a doua zi de Paşte

Sute de credincioşi, alături de primarul oraşului, Nicolae Dragu, au fost prezenţi la biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Călăraşi, la Liturghia oficiată de preasfinţitul Vincenţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în cea de-a doua zi de Paşte. Edilul oraşului merge la biserică de câte ori are ocazia, iar în urbea pe care o conduce a susţinut proiecte ale lăcăşurilor de cult.

Aşa cum i-a obişnuit pe credincioşi în fiecare an, episcopul Vincenţiu a predicat şi în acest an la Călăraşi. Cunoscut ca un bun credincios, primarul Nicolae Dragu nu a putut lipsi de la eveniment. În slujba sa, episcopul  Vincenţiu a rostit un cuvânt de învăţătură despre mărturisirea de credință pe care o facem prin salutul pe care-l folosim în aceste zile: „Hristos a înviat! – Adevărat a înviat!”, ca unii care am fost părtaşi Învierii Mântuitorului, ca fii ai lui Dumnezeu, născuţi în Duhul Sfânt prin Învierea lui Hristos.

Enoriaşii au umplut biserica

VEZI AICI IMAGINI DE LA SLUJBĂ

“Cu ocazia acestei sărbători Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a hirotonit diacon pe teologul Vasile Viorel Dinu în parohia „Sfântul Nicolae” Călăraşi. La sfârșitul slujbei toți credincioșii au fost binecuvântați și au primit Pastorala Preasfinției Sale la Praznicul Învierii Domnului”, a anunţat Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite