Simulare de cutremur în Călăraşi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe impresionante au fost mobilizate pentru salvarea mai multor oameni rămaşi captivi în clădiri, sau pe terase, după ce un seism cu magnitudinea de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 11.00, în Vrancea.

image

La blocul L 36 cu 10 nivele s-a intervenit pentru salvarea a 16 oameni blocaţi pe o tereasă, dar şi pe scările interioare ale blocului care s-au prăbuşit.

image

Din fericire, totul a fost un exerciţiu pus în practică de pompieri, jandarmi, poliţie, Crucea Roşie şi ambulanţă care au acţionat în patru puncte din oraş: primărie, zona 10 nivele, Colegiul Economic şi Căminul de bătrâni „Antim Ivireanul“.

image

Zeci de curioşi au asistat la exerciţiul de alarmare publică, mulţumiţi că autorităţile se pregătesc pentru a face faţă, Doame fereşte!- unei tragedii. „Mi se pare extraordinar.  Stau  în blocul L 39 şi, deşi locuiesc la etajul al doilea, sincer mi-e frică de ce s-ar putea înâmpla în cazul unui cutremur. Oamenii trebuie să ştie ce au de făcut şi cred că acestea exerciţii sunt necesare“, ne-a declarat Niculina Agapi(48 de ani), casnică.

image
image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite