Călăraşi: Septuagenari, prinşi la pescuit pe Dunăre cu unelte interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi de 75 şi respectiv 76 de ani şi unul de 31 de ani au fost surprinşi la pescuit pe Dunăre cu plase din aţă şi monofilament, fără a deţine autorizaţie de pescuit comercial.

Agenţi ai Postului de Poliţie Transporturi Navale Olteniţa au depistat în ziua de 17 aprilie 2011, în timpul unei acţiuni desfăşurate pe Fluviul Dunărea pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi a comerţului ilegal cu produse piscicole, pe Niculae D., de 75 ani, Niculae A., de 76 ani, şi pe Marius V., de 31 ani, toţi din Comuna Chirnogi. Cei trei bărbaţi pescuiau în apele Dunării cu plase din aţă şi monofilament, fără a deţine autorizaţie de pescuit comercial.

Pescuiau înperioada de prohibiţie

Aceştia sunt cercetaţi pentru pescuit comercial în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie şi pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 10 plase din aţă şi monofilament, în lungime totală de 455 m, în valoare de 1.200 lei.       


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite