Locuri de muncă în Germania. Călărăşenii, aşteptaţi la cules de sparanghel şi căpşune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salarii de 800 de euro pe lună la cules
Salarii de 800 de euro pe lună la cules

Călărăşenii fără slujbă au şanse să câştige, temporar, bani frumoşi în Germania. Străinii pun la bătaie 70 de locuri de muncă la cules de sparanghel şi căpşunie şi alte 150 pentru cei care doresc să vândă produse agricole. Selecţia pentru aceste posturi urmează să se desfăşoare în perioada următoare, la o dată care fi anunţată de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă(ANOFM).

Angajatorul solicită femei şi bărbaţi care au experienţă în domeniul agricol, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană. Este obligatoriu ca cei care vor lucra cules să aibă minime cunoştinte de limba germană. Pentru cei care vor lucra la vânzare sunt necesare cunostinţe extinse de limba germană, deoarece vor intra în contact cu clienţii. Salariul este pe măsură: 800 euro net pe lună, după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe săptămână , iar angajarea se va face pentru perioada aprilie – iunie.

Ce acte aveţi nevoie

Toţi cei care aleg să muncească în străinătate şi corespund condiţiilor cerute de angajator, se pot adresa AJOFM Călăraşi pentru reactualizarea dosarului sau pentru a se înregistra în baza de date. Solicitanţii trebuie să prezinte următoarele documente: copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni;  CV Europass în limba română şi germană; adeverinţă medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă; cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242.315.798. Persoană de contact: consilier EURES, Donciu Simona.






Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite